Diner in de Orangerie (Uitverkocht)

Inmiddels een klassieker in de feestweek, het Diner in de Orangerie. Vorig jaar lukte het de twee sterrenzaken uit ons dorp niet om erbij te zijn, maar dit jaar keert ’t Amsterdammertje weer terug in de tent. Samen met de chefs van restaurant ’t Amsterdammertje, restaurant Eterij de drie gekroonde laarsjes, eetcafé Oud Zuid, Maya Kookt en Bar-Bistro Paolo’s weer het Diner in de Orangerie. Met zijn allen zorgen wij voor een culinaire beleving door middel van een luxe 4-gangen diner met mooie wijnen van Prinselijk Proeven en achteraf uiteraard een kopje koffie of thee.
 
 
De kosten voor dit unieke evenement blijven nog altijd maar € 39,50 p.p. en dienen vooraf betaald te worden. U kunt reserveren via het formulier op deze pagina. Reservering is verplicht en is pas definitief als er betaald is. Er zijn een beperkt aantal plaatsen, dus reserveer snel. De Orangerie gaat open om 18:00 uur en de eerste gang wordt geserveerd rond 18:30 uur.
 
 
De gehele aankleding wordt ook dit jaar weer verzorgd door één van onze twee hoofdsponsors Arjan Hoogendoorn van Triade Party Rent. Dankzij Triade Party Rent hebben we luxe stoelen, een heel sfeervolle aankleding en alle horecabenodigdheden. Kortom, dit wordt weer een heel mooie avond die u niet mag missen.
 
 

Het diner is uitverkocht.