Diner in de Orangerie 2024 - UITVERKOCHT!

Dinsdag 30 april – Deur open 18.00 uur – Aanvang 18.30 uur

Elk jaar weer strak uitverkocht en daarom weer terug in de feestweek; het Diner in de Orangerie. De chefs van ’t Amsterdammertje, Eterij de drie gekroonde laarsjes, Maya Kookt, de Koetsier (nieuw) en Tante Koosje (terug van weggeweest), gaan voor u koken. Met zijn allen zorgen wij voor een culinaire beleving door middel van een luxe 5-gangen diner, met desgewenst mooie wijnen van Prinselijk Proeven en achteraf wellicht een kopje koffie of thee.

De kosten voor dit unieke evenement zijn dit jaar € 45,00 per persoon en dienen vooraf betaald te worden. U kunt reserveren en betalen via onderstaand formulier. Er zijn een beperkt aantal plaatsen, dus reserveer snel. De eerste gang wordt geserveerd rond 18:30 uur. Elke gang duurt ongeveer veertig minuten. Wij proberen rekening te houden met allergieën en dieet- wensen, indien u dit vooraf aangeeft.

De gehele aankleding wordt ook dit jaar weer kosteloos verzorgd door één van onze twee hoofdsponsors Arjan Hoogendoorn van Triade Party Rent. Dankzij Triade Party Rent hebben we luxe stoelen, een heel sfeervolle aankleding, een complete horecakeuken en alle overige horecabenodigdheden. Kortom, laat u verrassen in de Orangerie op dinsdag 30 april.

Het diner is momenteel uitverkocht. We kijken of we er nog plekken kunnen creëeren. Als u wilt komen eten, mail dan alvast info@oranjeverenigingloenen.nl en wij laten u z.s.m. weten of er toch nog een plekje is.
Dagen
Uren
Minuten
Seconden